Komoly probléma az álmatlanság

Manapság egyre többen szenvednek álmatlanságban. És ez egyáltalán nem meglepő. A mozgalmas mindennapi élet, a folyamatosan bővülő tennivalók listája és az egyre kevesebb szabadidő csak néhány olyan tényező, amely negatívan befolyásolja ezt a fontos élettani folyamatot.

Valóban, a statisztikák enyhén szólva aggasztóak. Hazánkban minden harmadik panaszkodik a rendszeres alvászavarokra és az ezzel járó negatív következményekre.

A rendszeres álmatlanság nagyon sok negatív hatással jár

A rendszeres álmatlanság nemcsak csökkenti az energiát és rontja a hangulatot, hanem veszélyezteti az egészséget, a munka hatékonyságát és az életminőséget.

Az alváshiányhoz társuló legerősebb negatív hatások közé tartozik a napközbeni erős fáradtság, a koncentrálási nehézség, a csökkent szellemi aktivitás, a gyakori ingerlékenység, a depresszió és az aggódó gondolatok.

A hosszan tartó álmatlanság a 2 -es típusú cukorbetegség, az elhízás és a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának fokozott kockázatával is jár.

Ha Ön a magyar lakosság 30-40% -a között van, akkor a jó hír az, hogy az alattomos álmatlanságot le lehet küzdeni néhány apró, de jelentős változtatással, amelyek az étkezési szokásaival és az életmódjával kapcsolatosak.

Velük együtt az álmatlanság elleni táplálékkiegészítők, teljesen természetes gyógynövényekkel és természetes összetevőkkel segítenek. Kiváló eredményekhez vezetnek az álmatlanság elleni gyógyszerek mellékhatásai nélkül.