Ezért jók a Pepco akciók

Ha már akciók akkor nem maradhatnak ki a ruhák, cipő, háztartási kellékek vagy dekorelemek. Ilyen típusú termékeknél is találunk árleszállítást, ám ezek gyakorisága és aránya nem olyan lényeges, mint élelmiszerek és szupermarketbéli cikkek esetében.

Miért jók a Pepco akciók?

Mivel közel 200 Pepco üzlet található Magyarországon biztosan kapunk egyet a közelünkben is. Így kedvező áron vásárolhatunk kisbaba vagy különböző korosztályú gyerekholmit, amiket iskolakezdés alkalmával nagyobb kiszerelésben és egyes kedvezményekkel is megkaphatunk. De a felnőttek számára is bőséges választék áll rendelkezésünkre pizsama, sportcipők, vagy alkalmi ruhák terén.

Spórolni olyan cikkeknél tudunk, amelyek kollekció végére maradnak, például téli blúzok megvásárlása a szezon végén, ilyenkor akár 50% feletti kedvezményekben is részesülhetünk. Ugyancsak alacsonyabb árral rendelkeznek azok a termékek, amelyek kis hibákkal rendelkeznek, például egy leszakadt gomb.

Az ajánlat kiterjeszthető dekorelemekre is: virágcserepek, gyertyák vagy képrámák, de akár a konyhában nagyon hasznos edényszettek vagy csomagoló dobozok, amelyek közül egyesek kiemelt minőségű márkák termékei, vagy csak bizonyos ideig tartó kollekciók részei.

A kéthetente megjelenő Pepco újság legkönnyebben online lapozhatjuk át, hisz minden akciót nyugodtan áttanulmányozhatunk.

Miért válasszuk a Pepcot?

Széles termékválaszték miatt nagy valószínűséggel, mindig megtaláljuk azt, amit keresünk, a legalacsonyabb áron. Nagy előnyt jelent az is, hogy a termék megvásárlását követő 30 napon belül bármikor visszacserélhetjük azt, például, ha nem megfelelő méretű pólóval ajándékoztuk meg párunkat.

Cserébe más színű, méretű vagy modellű terméket vihetünk haza, vagy teljes értékű visszatérítést kapunk, ha nem találunk minden igényt kielégítő terméket. Vigyázat, ezen szolgáltatás csak bizonyos körülmények között érvényes és legjobb az üzletben rákérdezni, hogy milyen eljárás során cserélhetjük vissza a megvásárolt cikkeket. Lapozzuk bátran az akciós újságok oldalait, így biztosan nem maradunk le a legjobb ajánlatokról!