A Sunrider múltja 5000 évvel ezelőttre vezet vissza

Amikor fiatalok és egészségesek vagyunk, akkor ezt egy természetes állapotnak fogjuk fel, úgy gondoljuk, hogy ez mindig így marad, nem gondolunk a jövőre, nem figyelünk testünk apró jelzéseire csak akkor, amikor már esetleg nagy a baj.

Gyakran elfelejtjük, hogy jobb a bajt megelőzni, mint megvárni, hogy esetleg késő legyen, és a betegség ledöntsön lábunkról. Fontos, hogy mindent tegyünk meg egészségünk megóvásáért, és erre neveljük gyermekeinket is.

A kínai orvoslás

Az úgynevezett hagyományos kínai orvoslásba nagyon sok egészségügyi eljárás tartozik, például a gyógynövények használata, akupunktúra, masszázsok, étrendek. Máig a több ezek éves tapasztalatból merít.

A kínai orvoslás többek között előtérbe helyezi a táplálkozást, annak fontosságát, valamint a gyógynövények használatát, hogy a szervezetünk hatékonyan tudjon működni.

Sajnos a mai korban az emberek nem figyelnek oda, hogy tudatosan táplálkozzanak, csak épp bekapnak valamit egy gyorsétteremben. A Sunrider hathatós segítséget nyújt ahhoz, hogy rossz szokásaink ellenére is egészségesek maradhassunk.

Sikertörténet

Magát a Sunrider céget egy már Amerikában élő, de kínai gyökerekkel rendelkező házaspár hozta létre 1982-ben, melyben ötvözte az ötezer éves kínai tapasztalatot és a modern, nyugati gyártási technológiát. A férfi, Dr. Tei-Fu Chen gyógyszerész volt, de már nagyapja is gyógynövényekkel foglalkozott, melyekkel nemcsak meggyógyította beteg unokáját, de elültette benne a növények szeretetét is.

Chen az ősi recept gyűjtemény mellett magával hozta az ötezer éves kínai filozófiát is, mely később vállalkozásának alapját képezte. Figyelembe vette és beépítette a gondolatait, mely azt mondja, hogy az emberi szervezet képes az öngyógyításra, ha megfelelő tápanyagot viszünk be, figyelünk az életmódunkra, kerüljük a stresszt.

Kínában több ezer év óta vallják, hogy a testünknek, lelkünknek összhangan kell működnie a környezettel, mert a harmónia csak így teremthető meg. Ezt az ősi szemléletet, hozzáállást építette be Chen doktor üzletébe, és hozta létre a Sunridert, mely a mai napig családi összefogással működik. A Sunrider termékek megrendelése ma már Magyarországon sem okozhat gondot, hiszen pár napon belül futár viszi házhoz a kért termékeket.